Gledajte slike s venčanja, popravite raspoloženje

Blic Zena - - Intimno - B. S.

Venčanje je jedan od najlepših i najsrećnijih događaja u životu svake osobe, posebno kad se desi samo jednom. Neke stvari možda nikad više neće biti kao tog dana, pa vam zato otkrivamo tri razloga zbog kojih bi trebalo da češće gledate slike sa svadbe.

Osetićete nalet samopouzdanja

Većina će se složiti da će žena teško ikad biti lepša nego na svojoj svadbi. Zato je prava stvar da, kad god ste tužni i neraspoloženi, gledate slike s venčanja. Raspoloženje i samopouzdanje će vam se odmah popraviti jer ćete videti sebe u najlepšem izdanju u životu. Nije tajna da profesionalna šminka i frizura naprave čudo od svake žene.

Videćete drage ljude na jednom mestu

Brz tempo života učinio je da se udaljimo jedni od drugih, pa tako čak i najbližu familiju gledamo samo na svadbama i sahranama. Nažalost, takvo je vreme došlo jer svi samo nekud jurimo. Zato, kad god se s vremena na vreme uželite dragih bića koja su vam obeležila život i detinjstvo, uzmite slike sa svadbe – sve ćete ih lepo videti na jednom mestu. I biće vam srce puno jer su porodica i prijatelji, najveće bogatstvo i podrška, makar na tren opet uz vas.

Shvatićete da ste i dalje zaljubljeni

Na svakoj slici vi i partner mladi, lepi, srećni i zaljubljeni. To budi neizmerno zadovoljstvo i naročitu ispunjenost jer znate da taj čudesni sjaj u vašim očima i danas traje. Zato sebi povremeno ulepšajte dan i virnite u album sa svog venčanja.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.