Osvojte! Praktična soba za male i velike školarce

Ne propustite treću, poslednju šansu da osvojite dečju sobu u jesenjem nagradnom kvizu „Blic žene“i „Forme Ideale“. Učestvujte, obradujte svoje mališane

Blic Zena - - Nagradni Kviz -

Stigli smo do poslednjeg, trećeg kola jesenjeg nagradnog kviza kompanije „Forma Ideale“i „Blic žene“. Ovo je poslednja šansa za prijavljivanje ukoliko želite da osvojite idealnu, praktičnu dečju sobu SPACE u kombinaciji desena hrasta i šampanj boje.

Evo šta treba da uradite. Napišite nešto o svojoj porodici, spremite fotografije postojeće dečje sobe i dajte mališanima da nacrtaju kakvu bi oni sobu želeli da imaju.

Njihova maštovitost uticaće na odluku našeg žirija, kao i vaša tačnost. To znači da treba da pročitate šta se od vas traži u kuponu i da sve pažljivo popunite.

U obzir ćemo uzimati samo kompletne prijave – one koje

sadrže čitko popunjen kupon sa svim podacima, fotografije postojeće dečje sobe i crtež idealne dečje sobe.

Sve to pošaljite na adresu

redakcije „Blic žena“, Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd, s naznakom „Nagradni kviz Forme Ideale i Blic žene“.

Rok za prijem vaših pošiljki je 27. septembar. Tada će pobednika odabrati naša tročlana komisija, koju čine Nikola Ružičić, PR menadžer kompanije „Forma Ideale“, Sofija Kuzmanović, urednica rubrike „Moj dom“u „Blic ženi“, i Sandra Subotin Čobanin, glavna i odgovorna urednica „Blic žene“.

Ime dobitnika nagrade prvog kola objavićemo u „Blic ženi“od 7. oktobra.

TRADICIONALNA AKCIJA „Forma Ideale“i „Blic žena“već osmu godinu zaredom nagrađuju čitateljke

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.