MASKE I AMPULE, PREČICA DO MLAĐE KOŽE

Blic Zena - - Lepota -

Ako ste se malo zapustili ili ste nedavno došli s letovanja, vašoj koži je potrebna dodatna nega. Maske i ampule za lice pravi su prijatelji kože, a možete da ih koristite svaki drugi dan. Masku držite na licu 15–20 minuta, a najbolji efekat ćete postići ako pre toga uradite blagi piling kože.

AMPULA SA HIJALURONOM NEK POSTANE RUTINA Visoka koncentracija aktivnih sastojaka daje trenutne rezultate, podstiče elastičnost i zategnutost kože, a hijaluronska kiselina kao prirodna hidratantna supstanca popunjava bore iznutra. Za brzo vidljive rezultate ovaj tretman možete da koristite intenzivno sedam dana.

MASKE NA PLATNU SU NAJPRAKTIČNIJE Antiejdž maska za lice na platnu lako se upotrebljava, a rezultati su izvanredni. Bitni sastojci u borbi protiv bora, a sadrži ih i ova maska, jesu antioksidanti, koji poboljšavaju elastičnost i štite kožu od uticaja slobodnih radikala. Za regeneraciju je zaslužna linolna kiselina.

MULTIVITAMINSKI KOMPLEKS ČINI KOŽU GLATKOM Gubitak vlage je glavni krivac za starenje kože, zato nanošenje hranljivih maski treba da postane vaša rutina. Naš izbor je maska s multivitaminskim kompleksom koji osvežava umornu kožu i uljem makadamije, koje je čini glatkom i mekom.

Balea Beauty Effect lifting tretman, 539 din Dr Colić beauty therapy mask, 349 din

Oriflame Essentials hranljiva maska za lice, 149 din

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.