Horoskop

11–17. novembra 2017.

Blic Zena - - Horoskop - Zakažite konsultaciju SMS-om na 061/23-33-170 Pišite Anji na anjastojanov@ikom.rs. Za čet sa Anjom posetite njenu „Fejsbuk“stranu Anja Stojanov Astrologija

Ovan (21. 3 – 20. 4)

Uložili ste mnogo u posao i niste zadovoljni rezultatima. To vas izjeda, ali nikome ne pričate. Plašite se neuspeha, pa nabacite masku i redom sve šarmirate. Uživate u tome, a tako i treba, samo ukoliko ste slobodni. U suprotnom, imaćete problem u vezi. Muče vas glavobolje.

Bik (21. 4 – 20. 5)

Odlično ste shvatili situaciju u kojoj se nalazite na poslu, pa ćete lakše izaći na kraj s preprekama. Mnogo slobodnog vremena ove nedelje posvetićete nekome ko vam je drag, ali ko je bolestan. Voljena osoba je uz vas i to vam je veoma važno. Treba vam više sna.

BLizanci (21. 5 – 21. 6)

Shvatili ste da morate da preuzmete inicijativu i da delate na različitim stranama. Imaćete dovoljno energije da se izborite za uspešnu poziciju među saradnicima iako im ponekad delujete hvalisavo. Prenesite svoju inspiraciju na voljenu osobu i mislite pozitivno.

rak (22. 6 – 22. 7)

Budite oprezni, šef će pokušati da ograniči vaše poslovne mogućnosti. Jedno pravilo važiće za vas, drugo za ostale. Ne možete sve držati pod strogom kontrolom. Prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Lav (23. 7 – 23. 8)

Ove nedelje postići ćete sve što poželite zahvaljujući dobrim aspektima. Novca vam neće manjkati, jedino će odnos s partnerom biti u krizi. Oboje imate svoje prioritete, koji su potpuno različiti. Prijaće vam bavljenje sportom.

Devica (24. 8 – 23. 9)

Vesela nedelja je pred vama. Uživaćete u društvu kolega i vredno ćete raditi. Pokazaćete stranu koju vaše kolege do sada nisu videle i slobodno vreme provodićete u društvu. Ljubav vam je u drugom planu. Odličnog ste zdravlja.

vaga (24. 9 – 23. 10)

Na poslu vas ne čekaju nikakvi problemi, ali s partnerom neće ići sve glatko. Postali ste veoma štedljivi, i tu će doći do problema. Obično bude po vašem, ali ne i ovog puta. Družićete se više s prijateljima, naročito sa onima koje dugo niste videli. Kičma vam pravi problem.

Škorpija (24. 10 – 22. 11)

Ne čeka vas ništa novo na poslu. Jedina razlika biće u tome što ćete jedva čekati da se vratite porodici. Partner će vam maksimalno pomagati u svemu što ne stižete da uradite. Potrebna vam je sva moguća podrška. Pod velikim ste stresom.

Strelac (23. 11 – 21. 12)

Saturn i dalje koči Strelce na svim poljima. Ipak, oni koji imaju posao neće pretrpeti nikakve promene. Jedino će materijalna situacija biti nešto lošija. Promenljivog ste raspoloženja i vašim ukućanima neće biti lako s vama. Imate velike probleme s kostima.

Jarac (22. 12 – 20. 1)

Odlično vam je na poslu jer se polako primičete postavljenom cilju. Odnos s voljenom osobom postaje poslovan, vaše emocije slabe. Čućete da vam je neko iz familije bolestan i to će vas zabrinuti. Bežite povremeno sami od sebe, mada znate da je nemoguće pobeći.

Vodolija (21. 1 – 19. 2)

Ponovo imate velike planove, pravite velike projekte i odlično vam ide. Finansijska situacija vam je fantastična, kao i odnos s partnerom, naročito ako imate decu. Vaš dom vam je trenutno najdraži. Blaga rekreacija će vam i te kako prijati, kao i boravak napolju.

Ribe (20. 2 – 20. 3)

Teško se prilagođavate promenama, pa ste se odlučili za varijantu korak po korak. Potrebna vam je ljubav, dosta vam je veze koja je davno završena. To samo treba da izgovorite. Nemojte se zatvoriti u sobu, izlazite, prijaće vam.

Anja Stojanov

astrolog „Blic žene“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.