Blic Zena

Radite piling cimetom

-

Redovan piling znatno će popraviti izgled vaših usana jer ćete tako ukloniti suvu i ispucalu kožu i prokrviti je. Samim tim, usne će dobiti lepšu boju. Jedan od najboljih je domaći piling s cimetom. Pomešajte po kašičicu šećera, cimeta i kokosovog ulja. Ovu smesu nežno utrljajte na usne, ostavite pet minuta da deluje, pa isperite toplom vodom. Kad nemate vremena da ovo radite, usne blago izmasirajt­e mekanom četkicom za zube.

Stavljajte balzam

Balzam je odlična stvar za sve situacije u kojima ne želite da se šminkate, a opet želite da izgledate lepo. Samo ga namažete na prethodno pilingovan­e usne i one će trenutno izgledati punije. Balzami osvežavaju i hidriraju usne, tako da im daju prirodno sočniji izgled.

Pre olovke korektor

Pre nego što iscrtate usne olovkom prvo ih namažite tankim slojem hidratantn­og korektora u boji tena. Zatim spoljašnje ivice usana definišite olovkom za usne koja je za nijansu svetlija od karmina koji koristite. Na taj će način vaše usne izgledati punije nego što jesu.

Kupite ljuti sjaj

Nikada nemojte stavljati mat karmine niti tamne boje. Birajte koralne, kajsija, roze ili ruževe boje maline. Sjajevi su pritom najbolji izbor jer sami po sebi vizuelno povećavaju volumen usana. Postoje i ljuti sjajevi, od kojih koža usana zaista malo otekne. Potražite ih!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia