Škorpija (24. 10 – 22. 11)

Blic Zena - - Ekstra -

Na poslu ćete blistati, bilo da ostanete da radite to što već radite, bilo da se odlučite da započnete svoj biznis. Biće vam naglašene emocije, pa ćete uživati više u ljubavi. Manje nesuglasice s partnerom su neizbežne, ali prolazne. Zdravlje vam je dobro cele godine.

POSAO

Skoro čitava 2018. povoljna vam je za napredovanje u poslu, što će podrazumevati i nove poslovne ponude. Povoljan period će trajati sve do početka novembra. Tranzit Severnog mesečevog čvora kroz znak Lava doneće tu novu ponudu. Na leto može doći do nekog zastoja u poslu, i to od kraja juna do kraja avgusta, ali nema problema koje vi nećete moći da rešite. Za neke od vas to će biti vreme preispitivanja u vezi sa aktuelnim poslom. Može se desiti da upravo tada odlučite da napustite posao i upustite se u nov, dugo željen izazov.

LJUBAV

Sledi vam povoljna godina za emocije. U polju veza boraviće Neptun, planeta ideala, koji će imati dobar aspekat s Jupiterom iz znaka Škorpije. To ukazuje da će slobodne Škorpije sigurno imati priliku da uđu u vezu koja će biti naglašeno emotivna. Na početku godine i Mars će boraviti u sazvežđu Škorpije, tako da će i strast biti pojačana. Povoljni meseci za ljubav biće februar i period od kraja avgusta, pa do kraja godine. Ukratko, slobodnim Škorpijama će emocije žestoko proraditi i ući će u vezu. Za vas koji ste već u vezi situacija je takođe povoljna. Pošto će Jupiter prolaziti prvim poljem, mnoge od vas imaće šansu da ostanu u drugom stanju. Međutim, vaš partner u nekim periodima neće biti u potpunosti siguran u vašu vezu. S obzirom na to da Devica vlada jedanaestim poljem, kad Merkur bude bio retrogradan, partneri Škorpija imaće fazu preispitivanja veze, a to je od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 5. decembra. Nemojte se sekirati, biće uspešno prevaziđene. A ako ste već u braku, imaćete generalno povoljnu godinu. Uran može napraviti malo problema dok bude bio u znaku Bika, od 15. maja pa do 5. novembra, kao i retrogradna Venera od 5. oktobra do 16. novembra. Teškoće će biti prevaziđene na obostrano zadovoljstvo.

ZDRAVLJE

Nećete imati ozbiljnih zdravstvenih problema. Čuva vas nekoliko jakih planeta – Jupiter, planeta zaštite, Saturn, planeta stabilnosti, i Pluton, planeta regeneracije. Postojaće kratak nepovoljan period za zdravlje tokom leta, tačnije od 26. juna do 27. avgusta, ali on neće doneti ozbiljnije probleme. Tada treba da obratite pažnju na pritisak, cirkulaciju, hormone, kosti, kožu i zube. Bićete skloniji i povredama, tako da treba da se pripazite ako se bavite nekim sportom ili rekreacijom.

Vaš fokus je sada na poslu, a tako i treba da bude, jer ćete zablistati kao nikad do sada

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.