Lepota

Zamislite da se našminkate sprejom, da sve deluje prirodno i blistavo, da je lagane teksture, vodootporno i dugo traje. Sve to dobijate er braš tehnikom i izgleda zaista – neverovatno

Blic Zena - - U Ovom -

Šminkanje er braš tehnikom

Kad vam je potrebno da se našminkate za neku posebnu priliku, venčanje, maturu ili veliko slavlje, tu je er braš šminka. Razlikuje se od klasične po tome što dugo traje, otporna je na znoj i toplotu, suši se za nekoliko sekundi i ne ostavlja tragove na garderobi ili venčanici. Lako se skida sredstvom za skidanje šminke.

Nanosi se specijalnim pištoljem

Razlika između klasične i er braš šminke je u sastavu i načinu nanošenja. Prska se na lice u tankom sloju pomoću specijalnog pištolja. Efekat za koji vam je potrebno četiri do šest slojeva nanetih klasičnom šminkom dobićete sa samo dva do tri sloja er braš šminke. Sastojci same šminke izdržljivi su na toplotu i vlagu a u isto vreme daju besprekoran prirodni sjaj. Na bazi silikona je, pa se ne skuplja u porama i borama, a fiksirana je čitavog dana.

Nastala je 60-ih godina prošlog veka za potrebe filmske industrije

Može za senku, ruž i puder

Na ovaj način mogu da se nanesu podloga, senka i ruž. I da, zaista je lagana i otporna. Milica Lončarević iz Studija „Makeup House“našminkala je manekenku Milicu, koju smo posle slikali za modu. Em je brzo, em postojano, a Milica je bila oduševljena osećajem lakoće na licu.

Odgovara svakom tipu kože

Ovakav način šminkanja odgovara svakom tipu i tonu kože i podjednako dobro izgleda i na mladoj i na zreloj koži. Njena čar i leži u tome što pokriva sve nesavršenosti ne naglašavajući bore na licu, što je čest problem kod šminkanja zrele kože.

Specijalnim pištoljem šminkerka Milica brzo i lako nanela je puder

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.