Horoskop

od 13. do 19. oktobra 2018.

Blic Zena - - Horoskop - Anja Stojanov

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Bićete vredni, efikasni i izuzetno posvećeni poslu i ljudima s kojima radite. Toliko želite da pomognete nekome od njih da se borite više nego za sebe. Vaša veza se zasniva na strasti. Mnogo privlačite jedno drugo i stalno ste zajedno. Samci se dobro provode. Problemi s bolnim zglobovima.

BIK (21. 4 – 20. 5)

Na poslu je sve uobičajeno. Bićete okupirani emocijama koje naviru prema partneru, porodici i prijateljima. Samo se čuvajte svoje zaljubljive prirode. Možete zbog toga imati problema u vezi. Razmišljajte pre nego što delujete. Utopljavajte se, upala jajnika se lako dobije.

BLIZANCI (21. 5 – 21. 6)

Optimističniji ste, društveniji, otvorili ste se u pravom trenutku jer vam zarada zavisi od uspešne komunikacije. Promena posla za vas ne dolazi u obzir, bar ne u ovom trenutku. U ljubavi ćete biti tolerantniji nego inače i veza će vam procvetati. Problemi s kičmom.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Na poslu će vam biti odlično, vredno ćete raditi i bićete u dobrim odnosima sa svima iz okruženja. Kod kuće vas, međutim, čekaju problemi. Mora sve da bude po vašem ili padate u depresiju. Možda bi vam razgovor s psihologom pomogao. Ipak se mnogo bola se skupilo u vašoj duši.

LAV (23. 7 – 23. 8)

Usporićete malo na poslu jer želite da razmislite o ponudama o daljoj karijeri. Tu neće biti problema, ali s voljenom osobom hoće, kao da ste u jednoj sekundi prestali da se razumete i svako je krenuo na suprotnu stranu. Nećete se mnogo truditi da to promenite. Prekontrolišite probavni trakt.

DEVICA (24. 8 – 23. 9)

Odlično ste raspoloženi, ali i koncentrisani na posao. Samo nemojte da dozvolite da vas neko od kolega izbaci iz takta, što će pokušati. Na ljubavnom planu je zanimljivo i parovima i slobodnim Devicama. Česti izlasci i nova poznanstva donose veselje u vaš život. Pazite na ishranu.

VAGA (24. 9 – 23. 10)

Na poslu vam je odlično. Zanima vas to što radite, a kada ste vi u pitanju, to je presudno kako će posao biti urađen. Porodični problemi donose brige, moguće da vam je neko bolestan. Partner je uz vas, no trenutno ni njemu nije lako. Zajedno ste ipak jači. Pazite da vam ne skoči krvni pritisak.

ŠKORPIJA (24. 10 – 22. 11)

Borićete se za sve što vam je važno ne vodeći računa da li će zbog toga neko ispaštati ili ne. Glasni ste, uvredljivi i krajnje nezgodni prema ljudima koji vam se ne dopadaju iz samo vama znanih razloga. Imate velike ambicije, ali ne zaboravite porodicu. Proverite vid.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Ove nedelje svima ćete na poslu reći istinu u lice jer vam je dosta iskorišćavanja. Porodični odnosi su sjajni, obradovaće vas nečije iznenađenje. Moguća je nova simpatija, ionako s partnerom niste kako treba. Imate dosta zdravstvenih problema, no ništa nije ozbiljno.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Sve dok ne shvatite u čemu grešite, tapkaćete u mestu. Imate svoj dnevni raspored i držite se toga. Mnogo toga vam nedostaje, ali vi ste jaki, izvući ćete se iz krize. Mnogim muškarcima se dopadate, ali vi to ne primećujete, uživate u slobodi. Odličnog ste zdravlja.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Može čitav svet da se promeni, ali ne i vi. Stalno grešite u odnosu s kolegama, a ni sami ne znate zašto. Niste svesni koliko možete da otežate svima rad i saradnju. Vaš dom je vaša oaza, ali i tu pravite probleme. Uvek vam nešto smeta, ali brzo ćete se srediti. Proverite holesterol i krvne sudove.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Ponovo ćete ući u fazu nezadovoljstva i panike i vreme je da saznate čega se bojite. Roditelji vam nisu najbolje i to vas mnogo brine. Dosta pripadnika ovog znaka je trenutno bez partnera. To bi se lako promenilo samo kada biste obratili pažnju na udvaranje. Reumatske tegobe.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.