Blic

ZVEZDA BI PRIMILA GOL I OD PARTIZANA

Loša odbrana protiv lošeg napada. Igrači prvaka Srbije ove sezone ne umeju da sačuvaju mrežu, dok fudbaleri crno-belih ne mogu da daju gol.

- M. Zarić

Dok ne štima u odbrani Zvezde, tim iz Humske kuburi sa napadačima. Crvenobeli ni na jednom ovosezonsk­om meču nisu uspeli da sačuvaju mrežu. Primili su čak šest golova na četiri utakmice. Miodraga Božovića još više brine to što su igrači prvaka Srbije na svakom duelu prvi kapitulira­li.

Napadači su ispravljal­i greške, pa su zato momci iz Ljutice Bogdana još neporaženi. Na četiri meča su dali osam golova, od toga je Katai tri puta bio strelac.

Pokušavao je Grof da rotacijama na poziciji štopera razmrda ekipu. Bedem ispred golmana Kahrimana su činili i Luković i Rendulić i Fibel, ali su svi imali loše momente.

Na drugoj strani Topčidersk­og brda je potpuno drugačija situacija. “Parni valjak” posle tri meča nije primio gol, ali strategu Partizana Ivanu Tomiću muku zadaju napadači koji nikako ne mogu da prekinu golgetersk­i post. Mrežu protivnika nisu zatresli već 300 minuta.

Novajlija Nikola Đurđić je bio daleko od postizanja prvenca u crno-belom dresu. Pogodio je prečku na prvom meču protiv Zaglebja. Ipak, to je premalo za fudbalera kome u opisu posla stoji davanje golova. Ni Božinov ni Vlahović nisu bili ništa bolji, ali su podbacili i Mihajlović i Radović, koji bi trebalo da im budu podrška.

Priliku da poboljšaju napad, odnosno odbranu večiti rivali imaju u Superligi. Crveno-beli sutra dočekuju Metalac, dok crno-beli u nedelju gostuju Napretku.

 ??  ?? I ON BI UGROZIO ZVEZDINE DEFANZIVCE: Valeri Božinov
I ON BI UGROZIO ZVEZDINE DEFANZIVCE: Valeri Božinov

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia