Uštedi i vozi sigurno uz OMV Save&Drive karticu

Blic - - DRUŠTVO -

Promoterke OMV benzinskih stanica juče su na nekoliko lokacija u Beogradu vozačima delile poklone, u cilju promovisanja OMV Save&Drive kartice, koja će korisnicima obezbediti popuste na gorivo i druge proizvode.

Devojke su obradovale vozače osveživačima za automobile u obliku OMV Save&Drive kartica, a ono što je vozačima najvažnije jeste da im na svim OMV benzinskim stanicama OMV Save&Drive kartica omogućava popuste između dva i pet dinara po litru za nekoliko vrsta goriva.

Takođe, Save&Drive karticom ostvaruje se mogućnost sniženja od 10 i 25 odsto na različite proizvode kupljene u prodavnicama i restoranima u okviru OMV stanica, kao i na usluge Jet Wash i Top Wash pranja automobila.

Pravo na posedovanje kartice postiže se jednostavnim popunjavanjem formulara na benzinskoj stanici, a kartica se aktivira u roku od sedam dana. OMV Save&Drive kartice su izuzetno praktične. Zbog svoje veličine lako stanu čak i u manje novčanike, a vrlo lako se mogu okačiti i kao privezak na ključeve automobila. Za ostvarivanje popusta dovoljno je da pri svakoj kupovini karticu date prodavcu kako bi je skenirao.P.O.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.