Agencije: Nije bilo otkazivanja

Blic - - DRUŠTVO -

Veliki broj naših turista koji je u Grčkoj boravio u sopstvenoj režiji vratio se u Srbiju i prekinuo letovanje. Prema nezvaničnim informacijama, jedan broj ljudi iz Srbije otkazao je letovanje preko agencija posle nevremena. U turističkim agencijama, međutim, tvrde da otkazivanja nema.

Iz srpske Asocijacije turističkih agencija YUTA upućen je dopis članicama da nema razloga za brigu i da se stabilizacija vremena očekuje u naredna dva-tri dana. To su nam potvrdili i u Agenciji “Filip travel”, gde kažu da je u olimpskoj regiji već sinulo sunce, a da se vreme stabilizuje i u ostatku Grčke.

- Naši agenti na terenu su stalno dostupni našim putnicima i do sada nismo imali nikakvih problema. Niko nam nije otkazao putovanje zato što je vremenska prognoza za naredni period dobra - objašnjavaju u “Filip travelu”.

Ista je situacija u “Barcino tursu”, gde kažu da su svi problemi rešeni odmah na licu mesta, te da je svega nekoliko putnika sigurnosti radi prebačeno u drugi smeštaj.

U “Eurotursu” su nam potvrdili da je prema informacijama sa terena saobraćaj na Halkidikiju normalizovan, da se posledice nevremena saniraju i da im već za vikend kreće nova tura putnika put Grčke te da niko nije otkazao putovanje.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.