Ceca fanovima posvetila emotivno pismo

Blic - - ZABAVA -

Pevačica SvetlanaCeca Ražnatović prisetila se kako je pre tačno pet godina provodila Vidovdan, pa fanovima otkrila da je tada ostvarila jedan san.

Naime, Ceca je na društvenim mrežama uz fotografiju sa čuvenog „Ušća 2“poručila:

- Pre tačno 5 godina, na današnji dan desilo se - čuveno „Ušće 2“. Verujte mi da i danas kada se setim tog 28. juna 2013. godine, opet osetim te neke leptiriće u stomaku, pozitivnu tremu i iznova se setim zašto je taj dan u mom srcu upisan kao poseban datum piše Svetlana Ražnatović u dugačkom obraćanju javnosti na Instagramu.

Balkanska zvezda je priznala i da su joj na čuvenom koncertu drhtale noge i da je kad je izašla pred masu bila sigurna da je rođena pod srećnom zvezdom.

- Stižem na Ušće i tu čujem huk. Huk moje publike. Mene jeza prolazi. Bliži se osam uveče, meni do izlaska na scenu drhte noge, srce kuca ubrzano... Izlazim i primećujem da su ispred mene svi ljudi koje volim, moja porodica, moja publika, prijatelji... I da sam mogla da poletim, poletela bih, takav je bio moj osećaj - objašnjava pevačica u pismu u kom se više puta zahvalila fanovima jer su je napravili onakvom kakva jeste, uz napomenu da bi Ušće trebalo ponoviti.

„i danas kada se setim tog . juna . godine, opet osetim te neke leptiriĆe u stomaku, pozitivnu tremu i iznova se setim zašto je taj dan u mom srcu upisan kao poseban datum“, poruČuje ceca

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.