Preti mu zatvor zbog batinjanja

Blic - - ZABAVA -

Nakon što ju je prebio, Luka Lazukić je čak podneo račune da bi dokazao kako je finansijski ulagao u bračnu zajednicu. Na tim računima su se nalazile bizarne stvari poput cazikija, girosa, pet sijalica, folija, silikon za kuću, račun za provodnik itd... Može da se izvede i zaključak da je Lazukić sačuvao svaki fiskalni račun iz restorana, za avio-karte, iz apartmana u Grčkoj, kafića, iz prodavnica, što mu je poslužilo da ucenjuje Natašu.

Ipak, tim postupkom se sam razotkrio jer je uvid u te račune pokazao da je Luka Lazukić na taj način prao pare putem firme za čišćenje “Full house Service“d.o.o, čiji je direktor on lično.

Luki Lazukiću zbog nasilničkog ponašanja prema Nataši Bekvalac već preti zatvor, a slična sudbina bi mogla da ga zadesi i ako finansijska policija utvrdi neregularnosti. Ukoliko se postupkom utvrdi da je nasilnik pevačici naneo lake telesne povrede, sleduje mu zatvorska kazna zatvora od tri meseca do tri godine, dok za nanošenje teških telesnih povreda, ukoliko se utvrdi da ih je bilo, Lazukić bi iza rešetaka proveo od dve, pa čak do deset godina zatvora.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.