Sve se vrti oko naše ćerke Mile

Blic - - ZABAVA - A. Čanović

Pevačica Slađa Alegro pre dve nedelje je na svet donela Milu, a zajedno sa suprugom Zoranom upriličila je proslavu ovim povodom na kojoj je okupila mnoge svoje kolege.

- Ne mogu da ostanem dugo, zbog toga sam i kasnila. Znate kako, više ne pravim planove po sebi, već po njoj - rekla nam je Slađa Alegro na početku žurke. Ona je bila prilično emotivna.

- Nadam se da neću plakati, hvala vam što ste došli. Čekali smo da napravimo slavlje da se ja malo odmorim i da vidimo da je sve, hvala bogu, okej. Povod je i moj rođendan, ali ipak nije moj rođendan, već njeno rođenje - objasnila nam je pevačica. Ona kaže da je Mila, za sada, opravdala ime koje joj je dato. pevaČica je bila priliČno emotivna, sa žurke je otišla ranije

- Jeste, mila je, super je. Nervozna je kada se skida i presvlači. Tata kaže da je to super i da to znači da neće biti starleta. Ne voli da bude gola. Divna je beba, makar zasad, ne bih da je hvalim previše da ne pošizi - rekla je Slađa Alegro.

brojne poznate liČnosti uveliČale su dogaĐaj, meĐu njima i seka aleksiĆ ilda šauliĆ poželela je slaĐi alegro da uživa u svakom trenutku majČinstva

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.