Blic

Vaterpolo: Zvezda protiv Mladosti

-

Mladi i perspektiv­ni vaterpolo tim Crvene zvezde, čiji je “Blic” medijski sponzor, večeras od 20.15 gostuje ekipi Mladosti u prvoj regionalno­j ligi. Ekipa Dejana Savića otputovala je u Zagreb sa samo jednim ciljem, da vidi koliko je spremna, da se nadigrava i da pokuša da iznenadi izuzetno jak tim Mladosti pojačan Ćukom i Buljubašić­em. Inače, crveno-belima će ovo biti generalna proba za meč Lige šampiona koji već u sredu igraju protiv još jednog giganta - Pro Reka.

Pored Crvene zvezde, u prvoj regionalno­j ligi od naših klubova igraju i Partizan i Šabac. Crno-beli su na startu pružili odličan otpor Mornaru, ali na kraju su ipak morali ruku da pruže boljem. Mornar je slavio sa 10:8.

Vaterpolis­ti Šapca će sutra debitovati u najvišem rangu regionalne lige. Žreb je hteo da Šapčani odmah ukrste koplja sa glavnim pretendent­om na titulu, višestruki­m prvakom Evrope, ekipom Juga. Taj duel je na programu sutra od 19 sati u Dubrovniku.

Prvo kolo - SREDA: Mornar - Partizan 10:8. PETAK: Mladost - C. zvezda (20.15). NEDELJA: Jadran - POŠK, Jug - Šabac (19). SREDA: Jadran - Primorac (19).

 ??  ?? dejan savić, trener vaterpolis­ta zvezde
dejan savić, trener vaterpolis­ta zvezde

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia