Blic

Pevačica Milica Todorović proslavila je 28. rođendan u društvu prijatelja i saradnika. Milicu su drugovi obradovali tortom u ponoć, kada je i oduvala svećice. Ona nije želela da pravi pompu u vezi s proslavom rođendana, već joj je bilo dovoljno da bude ok

- A. Čanović

Aco Pejović ovih dana ima puno razloga za slavlje. Osim koncerta za koji je počeo pripreme, Pejović može da se pohvali da ima i te kako uspešne ćerke. Najstarija Magdalena Pejović nedavno je diplomiral­a na Fakultetu organizaci­onih nauka u Beogradu, a njena želja, koju su roditelji odmah podržali, bila je da studije nastavi u Madridu. Iako je u opticaju bilo nekoliko gradova, kranji izbor pao je baš na Madrid. Budući da je poznato da i sam Aco već decenijama putuje po celom svetu zbog nastupa, bez problema je prihvatio Magdalenin­u želju i zajedno sa suprugom Biljanom pružio joj je podršku koja je mladima u trenucima kada biraju svoj put uvek potrebna.

Ovu informacij­u potvrdio je pevač, koji kaže da je svojoj mezimici za diplomiran­je kupio poseban poklon.

- Za diplomiran­je sam joj kupio jedan poklon za sva vremena, nešto što će imati čitavog života. Što se tiče Madrida, nemam frku kao otac, ja sam neko ko je navikao, a i njih sam navikao da putuju, obilaze gradove i budu odsutne. To je ono što su od mene naučile pošto ja nikad nisam kod kuće. Šalim se, naravno. Tako sam ih naučio da se same snalaze i da kada otputuju, ne bude odmah zvanje tate i mame - kaže Aco. Iako za decu poznatih ličnosti često vlada mišljenje da su razmažena jer su im roditelji javne ličnosti, to u slučaju Aca Pejovića nije slučaj.

- Zaista nisu razmažene. Ne dozvoljava­m ja to. Jesu u granicama normale, ali preko njih nikako. Inače, Pejović uskoro počinje sa probama za koncert koji će održati u Areni 22. novembra.

 ??  ??
 ??  ?? Sve za Svoje naslednike: aco Pejović
Sve za Svoje naslednike: aco Pejović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia