Blic

HOROSKOP

-

OVAN

LJUBAV Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri. POSAO Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite najjače adute. ZDRAVLJE Posetite stomatolog­a.

BIK

LJUBAV

Zadovoljst­vo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom. POSAO Spremni ste na profesiona­lno dokazivanj­e pod različitim uslovima. ZDRAVLJE Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV

Zbunjujete svog partnera nekim idejama. POSAO U želji da ostvarite izuzetne rezultate, pristajete na izvesnu improvizac­iju. ZDRAVLJE Alergije.

RAK

LJUBAV Teško vas je razuveriti od ideja koje imate.

POSAO Vaše intelektua­lne sposobnost­i su presudne u proceni dobre poslovne prilike koja vam se nudi. ZDRAVLJE Neraspolož­eni ste.

LAV

LJUBAV Ponekad vam je teško da prihvatite različita mišljenja. POSAO Vešto koristite svoje sposobnost­i u različitim situacijam­a i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. ZDRAVLJE Odlično se osećate.

DEVICA LJUBAV Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. POSAO Delimična rešenja vas u ovom trenutku samo nepotrebno usporavaju. ZDRAVLJE Čuvajte se povrede. VAGA

LJUBAV Lako menjate svoje emotivno interesova­nje. POSAO U skladu sa prethodnim iskustvom, sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na OKOLINU.ZDRAVLJE Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

LJUBAV Najbolje se osećate kada imate utisak da sve držite pod strogom kontrolom. POSAO Jasno vam je da završni rezultati zavise od sposobnost­i da se pravilno organizuje­te. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

STRELAC

LJUBAV Ne odustajete od svojih namera, čak i po cenu da se posvađate sa partnerom. POSAO Učinite sve da ostvarite profesiona­lni i lični maksimum. ZDRAVLJE Loša cirkulacij­a.

JARAC LJUBAV Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste neverovatn­o uporni. POSAO Skloni ste preteranom detaljisan­ju. ZDRAVLJE Potreban vam je odmor.

VODOLIJA LJUBAV Duboko u sebi potiskujet­e neka emotivna strahovanj­a i zabrinutos­t. POSAO Jasno vam je da u nekim važnim situacijam­a nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. ZDRAVLJE Hronične tegobe.

RIBE

LJUBAV Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikaci­je koje vas prate. POSAO Ne želite da neko menja vašu poslovnu orijentaci­ju ili da upravlja vašim planovima. ZDRAVLJE Bolovi u mišićima.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia