Blic

CECA U JUNU ŽE NI SINA

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić verili su se u martu, a veliko slavlje sprema se za sledeću godinu.

- ekipa “blica”

Porodična vila folk dive Svetlane - Cece Ražnatović dobila je nedavno još jednog člana, kada se u nju doselila devojka njenog sina Veljka. Cecin naslednik u martu je verio Bogdanu Rodić, a par je sada odlučio da se u junu venča.

Glamurozno slavlje planirano je za sledeću godinu u Beogradu, kada će mladina porodica i rodbina doći iz Titela, gde je Cecina snajka odrasla. O detaljima slavlja porodice Ražnatović i Rodić razgovaral­e su nedavno na porodičnom ručkom. Tada je folk diva u svojoj vili u Ljutice Bogdana ugostila Bogdanine roditelje Bogdana i Danijelu. Kako saznajemo, Ceca je oduševljen­a pristojnoš­ću i neposredno­šću ove vojvođansk­e porodice, koja svoje parče hleba zarađuje baveći se poljoprivr­edom, i što su u tom maniru vaspitali i njenu buduću snajku. Bogdanini roditelji takođe su prihvatili Cecu kao priju i nisu mogli da veruju koliko je prirodna i opuštena. Oni su zadovoljni što na njihovu naslednicu gleda kao na ćerku i što ju je u svoj dom primila sa radošću.

- Bio sam kod Cece pre manje od mesec dana i tada sam upoznao celu porodicu. Ceca je prirodna, normalna žena i zaista smo oduševljen­i koliko je kulturna. Tada smo se prvi put upoznali i tačno

je, pričali smo o svadbi. Venčanje bi trebalo da bude sledeće godine, ali još uvek nisu preciziral­i datum, možda bude u junu. Nisam siguran i nemojte me držati za reč - rekao je Bogdanin otac za magazin “Svet” i dodao:

- Što se mene tiče voleo bih da se ispoštuju svadbarski običaji i to da mi ćerka pred oltar ode iz moje kuće, ali neću da se mešam, neka bude kako odluče. Veljko je divan dečko. Naravno, odneli smo im poklone, a nismo zaboravili ni na naše domaće proizvode - ćurke, ali ne smem mnogo da vam pričam da mi se ćerka ne naljuti.

Mladenci će nakon venčanja ostati da žive u Cecinoj vili, gde živi i pevačicina sestra Lidija sa porodicom.

Na priče da će postati svekrva folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović se nije oglašavala, dok Veljko svoju lepšu polovinu na društvenim mrežama već zove suprugom. On je za „Blic“potvrdio da će biti svadbe:

- Nismo još odredili datum, ali će se to sigurno dogoditi, u bliskoj budućnosti.

 ??  ?? ceca ugostila bogdanine roditelje
ceca ugostila bogdanine roditelje
 ??  ?? RADIMO NA TOME DA DOBIJEMO BEBU, A POTOM će SVADBA, NEDAVNO JE REKAO VELJKO
RADIMO NA TOME DA DOBIJEMO BEBU, A POTOM će SVADBA, NEDAVNO JE REKAO VELJKO
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia