Blic

Drvenom motkom ubio komšiju nakon svađe

- B. B.

Mlađan Vesić (42) iz sela Šapina kod Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je brutalno drvenom motkom ubio svog komšiju Stanišu Miljkovića (68).

Stravično ubistvo čoveka iz Šapina dogodilo se u noći između utorka i srede, oko dva sata ujutru, kada je Vesić došao pred kuću svog komšije i počeo da divlja. Prema prvim informacij­ama iz istrage, Vesić je sa sobom poneo drvenu motku kojom je prvo razbio prozor, a onda krenuo ka ulaznim vratima.

- Lomljava prozora probudila je Miljkovića, koji je u tom trenutku bio u svojoj sobi. U kući nesrećnog čo-

veka nije bilo struje jer mu je malo pre toga isključena, te je video samo Vesićevu senku. Potrčao je ka ulaznim vratima kako bi ih pridržavao i sprečio da mu pomahnital­i napadač uđe u kuću - kaže izvor “Blica”.

Dok je pomahnital­i Miljković pokušavao da uđe u kuću, Vesić je alarmirao policiju. Rekao im je da je napadnut i molio da mu pomognu.

Međutim, sekunde su bile presudne. Nije uspeo da spreči Miljkovića. Ubijen je dok je policija bila na putu ka njegovoj kući.

- Vesić je uspeo da obije vrata i čim ih je otvorio počeo je da udara Miljkovića. Tukao ga je drvenom motkom po glavi na ulazu, na pragu kuće - kaže naš sagovornik.

Prema informacij­ama koje posedujemo, dvojica komšija nisu bili u dobrim odnosima, međutim prvi podaci iz istrage ukazuju da ne postoji klasičan motiv ubistva.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia