Blic

Kritično, slezina

U BOLNICI U ZEMUNU

-

MILA OHOLA IMAO VI rodica već tri dana gotovo da ne izlaze iz bolnice. Na svakih nekoliko minuta pridružuje im se novi prijatelj Lazića. U neverici, sa suzama u očima strpljivo čekaju nove informacij­e o zdravstven­om stanju pevača. Darkova zakonita supruga Ana Sević, devojka Marina Gagić i otac Milan u bolnici su sve vreme, a njima su se juče pridružili Darkovi prijatelji bajkeri, kao i harmonikaš Mikica Gačić, koji su došli kako bi dali krv za Darka. Gačić je pre ulaska u bolnicu skupio snage i kroz suze kratko rekao da mu je mnogo teško, ali da se nada najboljem.

- Svi pratimo situaciju i nadamo se najboljem. Niko ne zna ništa detaljnije. SATA U VEŠTAČKOJ KOMI DARKO LAZIĆ Čekam da me pozove i kaže: “Ćale, gde si, kako si”, tako me zove. Videli smo se poslednji put pre desetak dana, stalno se viđamo - rekao je on za “Blic”.

Podsećanja radi, stravična saobraćajn­a nesreća u kojoj je Lazić teško povređen dogodila se na putu kod Brestača u utorak u 8.38 sati. Pevač je, kako je „Blic“pisao, vozio neprilagođ­enom brzinom, više od 100 na sat, i pod dejstvom alkohola. Pored toga, Lazić nije bio vezan dok je vozio.

Nakon nesreće utvrđeno je da je u njegovoj krvi bilo čak 1.39 promila alkohola u krvi. Naložen je i toksikološ­ki nalaz, koji će utvrditi da li je pevač možda bio i pod dejstvom opijata.

Prema saznanjima „Blica“, na mestu nesreće ostali su tragovi kočenja, koji ukazuju da je Lazić pokušao da zakoči kada je video da gubi kontrolu nad vozilom, međutim, usled prevelike brzine on u tome nije uspeo. Sleteo je sa puta, automobil se nekoliko puta prevrnuo, a Lazić je ostao u smrskanim kolima.

Nakon nesreće naložena je istraga koja će utvrditi sve detalje nesreće.

POVREDE KOJE IMA DARKO

Darko Lazić u trenutku nesreće bio sam u kolima

 ??  ?? ovo je automobil koji je vozio darko lazić i iz koga su ga vatrogasci jedva izvukli nakon nesreće
ovo je automobil koji je vozio darko lazić i iz koga su ga vatrogasci jedva izvukli nakon nesreće
 ??  ?? bivša supruga ana sević svaki dan uz darka
bivša supruga ana sević svaki dan uz darka
 ??  ?? prijatelji darka lazića dolaze u bolnicu kako bi bili uz njega
prijatelji darka lazića dolaze u bolnicu kako bi bili uz njega

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia