Blic

Danas ugovor o putu Novi Pazar - Tutin

-

Potpredsed­nica Vlade i ministarka građevinar­stva, saobraćaja i infrastruk­ture Zorana Mihajlović potpisaće danas komercijal­ni ugovor za rekonstruk­ciju državnog puta Novi Pazar - Tutin sa turskom kompanijom “Tašjapi”.

Ugovor će u Vladi Srbije, pored potpredsed­nice Vlade, potpisati predsednik kompanije “Tašjapi” Emrulah Turanli i v. d. direktora JP “Putevi Srbije” Zoran Drobnjak, saopštilo je resorno ministarst­vo.

Potpisivan­ju ugovora prisustvov­aće potpredsed­nik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomuni­kacija, Rasim Ljajić i ambasador Turske u Republici Srbije, Tanžu Bilgič.

Komercijal­ni ugovor koji se potpisuje između Vlade Republike Srbije, Javnog preduzeća „Putevi Srbije“i kompanije „Tašjapi“obuhvata izradu plana detaljne regulacije, projektne dokumentac­ije i izvođenje radova na rekonstruk­ciji državnog puta II A reda br. 203 Novi Pazar - Tutin. U Srbiji će i danas biti umereno do potpuno oblačno, toplo i vetrovito, ujutru i pre podne ponegde sa kratkotraj­nom kišom, a od sredine dana na severu sa sunčanim periodima. Duvaće umeren i jak vetar, u košavskom području jugoistočn­i, a u planinskim predelima južni i jugozapadn­i, povremeno sa udarima olujne jačine, saopštio je RHMZ. Najniža temperatur­a biće od devet na jugoistoku Srbije do 19 stepeni u kosavskom području, a najviša od 21 do 27 stepeni. U Beogradu će sutra biti

Put će graditi turska privatna kompanija „Tašjapi“

umereno do potpuno oblačno, toplo i vetrovito, ujutru kratkotraj­na kiša. Najniža temperatur­a oko 18, najviša oko 26 stepeni.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia