Blic

DRAGO MI JE ŠTO SAM SE RANO OŽENIO

SERGEJ ĆETKOVIĆ JE SA KRISTINOM U BRAKU 19 GODINA

-

Za crnogorsko­g pevača Sergeja ćetkovića ne vežu se senzacije niti skandali bilo koje vrste, i on je, čini se, živi dokaz da se popularnos­t i status mogu i danas u digitalnoj eri napraviti isključivo dobrom pesmom.

Njegov lep i skladan brak sa suprugom Kristinom traje 19 godina. Na pitanje koliko je teško danas zaštititi brak i držati ga podalje od javnosti Sergej odgovara:

– Sve je stvar izbora i kućnog odgoja. Dovoljno smo odrasli, znamo se skoro celi život, a u brak smo stupili jako rano, što je možda po meni nekako bolje. Mi smo iz nekih drugih vremena u odnosu na ova u kojima danas živimo, gde ništa nije sveto, a kućni odgoj liči na preskočen čas, životni čas. Nas dvoje od prvog dana znamo zašto smo tu, znamo da smo stvoreni jedno za drugo i ljubomorno čuvamo brak od javnosti bez obzira na moj posao. Moja supruga nije iz te priče, jednostavn­o se uvek i sama ograđivala od svega toga, pogotovo sada kada smo dobili decu, taj otpor je još veći. Kada kažem otpor, smatram da ne želimo naš privatni život poklanjati svima kao što se to danas obično čini - kaže Sergej Ćetković za bosansku “Azru”.

 ??  ?? Porodica na Prvom mestu: sergej ćetković
Porodica na Prvom mestu: sergej ćetković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia