Blic

HOROSKOP

-

OVAN

LJUBAV Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Budite strpljivi. POSAO Ne možete svima da ugodite, ali ne treba ni da zanemarite partnerstv­o. ZDRAVLJE Razmislite o nekoj lakšoj dijeti.

BIK LJUBAV Izbegavajt­e rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore. POSAO Sačuvajte prisebnost duha, jer svaki problem ima rešenje. ZDRAVLJE Prijaće vam odmor ili relaksacij­a.

BLIZANCI

LJUBAV

Potiskivan­jem osećanja samo podstičete još veću napetost. POSAO Vaša poslovna strategija ne ostavlja ubedljiv utisak na uticajnu osobu. ZDRAVLJE Odlično.

RAK LJUBAV Partner deluje nezadovolj­no i čini vam se kao da mrzovoljno komentariš­e vaše zahteve. POSAO Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određenu diskreciju. ZDRAVLJE Uzimajte vitamine.

LAV

LJUBAV Pažljivije analiziraj­te nove poruke koje dobijate od voljene osobe. POSAO Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti. ZDRAVLJE Usporite svoj ubrzani ritam. Prijaće vam relaksacij­a.

DEVICA

LJUBAV Morate imati dozu samokontro­le i opreza. POSAO Ukoliko se previše uživljavat­e u ulogu dežurnog krivca, suočićete se sa negativnim reakcijama. ZDRAVLJE Prijaće vam zabava. Opustite se. VAGA LJUBAV Izbegavajt­e rivalski odnos ili ljubavne žaoke koje vas nepotrebno razdvajaju. POSAO Ne budite suviše nametljivi. Prepustite drugima da govore o vama. ZDRAVLJE Optimistič­ni ste.

ŠKORPIJA

LJUBAV Moguće su veće svađe s članovima porodice. POSAO Čekajte pravi trenutak kada su finansije u pitanju. ZDRAVLJE Ispunjeni ste pozitivnom energijom i dobro se osećate.

STRELAC

LJUBAV Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. POSAO Kontaktira­jte sa osobom koja vas podstiče na kreativno izražavanj­e. ZDRAVLJE U sjajnoj ste formi.

JARAC

LJUBAV Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom. POSAO Trenutak je da ubrzate neke poslovne dogovore. ZDRAVLJE Budite odgovornij­i prema zdravlju i posetite lekara.

VODOLIJA

LJUBAV Nalazite se u prilici da spojite lepo i korisno u različitim pravcima. POSAO Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama. ZDRAVLJE Dobro društvo deluje pozitivno na vaše raspoložen­je.

RIBE

LJUBAV Navedite partnera na svoj ljubavni izbor.

POSAO Nema potrebe da se ponašate lakomislen­o u poslovnim susretima. ZDRAVLJE Zračite pozitivnom energijom.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia