Blic

Srđan: Stefan liči na mene, a Tara na Novaka

-

Srđan, tata Novaka Đokovića, priznaje da bi voleo da bude bolji deda, ali da je to, kako kaže, nemoguća misija zbog karijere njegovog sina.

On ne viđa često unuke Stefana i Taru jer je on uglavnom u Beogradu, dok mališani putuju sa mamom Jelenom i tatom Novakom.

- Voleo bih da budem bolji i češći deda, ali to je nemoguća misija zbog Novakove karijere. Stalno je na putu, nema vremena ni za šta, moramo da obilazimo svet da bismo videli unuke. Nedavno smo bili u Monaku na Stefanovom rođendanu. Snajka Jelena kaže da Stefan liči na mene, a Tara da liči na njega, tako da izgleda da će oboje ličiti na nas Đokoviće - priznao je Novakov otac u emisiji “Jutro sa Natašom”.

Srđan je ponosan na svog najstarije­g sina što je za samo četiri meseca uspeo da se vrati na tron i ponovo postane svetski broj jedan. Ipak, priznaje da nije bilo lako nositi se sa svim negativnim komentarim­a upućenih na račun porodice Đoković dok je Novak imao krizu u karijeri.

- Ti što loše pričaju o Novaku u manjini su. To su ljudi koji su nezadovolj­ni svojim životima i umesto da budu ponosni i da ih tuđi uspeh motiviše da urade nešto sa svojim životom, oni negativno komentariš­u druge. Gledaju da od dobra naprave zlo - rekao je Srđan Đoković.

On je dodao da je ponosan što je Novak poštovan i cenjen u celom svetu, ali i da je srećan što su druga dva sina, Marko i Đorđe, na vreme odustali od tenisa i okrenuli se drugim stvarima.

- Kada vaše dete više nije samo vaše već ga narod doživljava kao svog, to jeste za ponos, ali za porodicu zna da bude jako teško. Nije tenis isti kao pre nekoliko godina, danas su na terenu gladijator­i. Drago mi je što su ova dvojica shvatili i odustali na vreme - iskren je bio Srđan.

 ??  ?? ne viđa često Unuke: srđan Đoković
ne viđa često Unuke: srđan Đoković
 ??  ?? nole obožava da se igra sa decom
nole obožava da se igra sa decom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia