Blic

Poginuo policajac, suvozač povređen

- Z. Č.

Policajac Veljko Ilijić (27) iz Čelareva poginuo je u stravičnoj saobraćajn­oj nesreći koja se dogodila u noći između srede i četvrtka na putu Gložan – Čelarevo, a njegov suvozač Ilija Đ. (21) zadobio je teške telesne povrede. Uzrok nesreće biće poznat nakon istrage koja je u toku, te se tim povodom policija još zvanično nije oglasila.

Kako nezvanično saznaje “Blic”, Ilijić je izgubio kontrolu nad vozilom marke “golf”, verovatno zbog neprilagođ­ene brzine, te je sleteo sa puta, a automobil se od siline udarca u drvo prepolovio.

Ilijić koji je zaposlen u policijsko­j stanici u Beočinu nije bio na dužnosti kobne večeri, a kako nezvanično saznajemo, bio je kod svog kuma i sa njegovim bratom Ilijom krenuo do benzinske pumpe da natoči gorivo i kupi neke potrepštin­e.

Meštani Čelareva zatečeni su vešću da je Veljko poginuo i za njega kažu da je bio “momčina i policajac – za primer svakome”.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu za „Blic“da je Ilija Đ. zadobio teške telesne povrede, politraume, te da se nalazi na Odeljenju reanimacij­e Urgentnog centra na daljem lečenju i intenzivno­j terapiji.

 ??  ??
 ??  ?? veljko ilijić ( !) iz Čelareva izgubio kontrolu nad automobilo­m, sleteo s puta i udario u drvo
veljko ilijić ( !) iz Čelareva izgubio kontrolu nad automobilo­m, sleteo s puta i udario u drvo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia