Blic

Monika blistala na premijeri filma

- DUNJA ĐORĐEVIĆ

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, uspeo je da izgradi zavidnu karijeru influenser­a, međutim, sve je trenutno na klimavim nogama nakon što se našao u centru skandala. Naime, Jutjuber je putem društvenih mreža optužen da je zavodio maloletnic­e, a iako je demantovao ove navode i ustupio policiji dokaze, cela situacija uticala

MONIKA BELUČI POJAVILA se na Taormina film festivalu na Siciliji kako bi podržala gala premijeru dokumentar­nog filma “Devotion” o dizajnerim­a Stefanu Gabani i Domeniku Dolčeu i još jednom pokazala zašto i dalje važi za jednu je na to da mu većina sponzora otkaže saradnju. Upravo zbog toga Baka je iznenada obrisao sve slike sa društvenih mreža i najavio da povlači sa Jutjub scene u snimku koji je nazvao “Moj poslednji video”.

- Sada se obraćam vama, ljudima koji stoje uz mene kada je najgore. Hvala vam od srca, znači mi sve što činite za mene iz dana u dan i znam da ćete razuod najlepših žena na svetu. Slavna glumica pozirala je u uskoj bordo čipkanoj haljini i ponosno pokazala svoje obline, ali i novu frizuru sa šiškama. Ona je cele večeri bila vidno nasmejana i sve vreme se družila sa poznatim dizajnerim­a, koji su sa razlogom izabrali upravo nju za zaštitno lice i muzu.

Ipak, Monika je ovom događaju prisustvov­ala bez svog dečka Nikolasa Lefevra, sa kojim je u vezi od maja 2017. godine, četiri godine nakon što se razvela od bivšeg supruga Vinseta Kasela.

n

 ??  ?? pokazala novu frizuru sa šiškama
pokazala novu frizuru sa šiškama

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia