Blic

STEFANOVIĆ: TEŠKO JE RAZUMETI ĐILASOVU KOLONU

-

ČLAN PREDSEDNIŠ­TVA SNS NEBOJŠA STEFANOVIĆ kaže da je očigledno da će Srbija, nakon „skupštine Dragana Đilasa“sada dobiti i Đilasovu kolonu i pita da li Đilas toliko agresivno želi da se vrati na vlast da bi celu tu kolonu zaposlio u svoju firmu i nastavio da od građana Srbije uzima sve što su neki drugi, prethodnih osam godina, konačno uspeli da spasu i reformišu.

Lider SSP Dragan Đilas, gostujući juče na Tv n1, kazao je da među opozicijom ne treba da bude teških reči i napada, i dodao da samo zajedno i samo jedna kolona može da pobedi „zlo koje vlada Srbijom“, kao i da bi, da se na beogradske izbore izašlo u jednoj koloni, vučić bio poražen.

Stefanović u pisanoj izjavi za javnost navodi da je teško razumeti da li Đilas, kada najavljuje svoju kolonu, misli na kolonu u kojoj je Mlađan Đorđević sa sve raščinjeni­m monahom antonijem...

„Da li su za ekonomiju onakvu kakvu je video Dragan Đilas, u vremenu dok je bio ministar, direktor narodne kancelarij­e i gradonačel­nik Beograda? U toj njegovoj ekonomiji, grad Beograd ostao je sa budžetskim deficitom od više od 20 odsto, te u njoj nije bilo mesta da se izgrade vodovod i kanalizaci­ja ni u jednoj opštini u Beogradu, tek nešto malo za šminku“, naveo je Stefanović.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia