WALK­ING THE DE­SIGN TALK

Portfolio - - SPECIAL REPORT -

Award win­ning dig­i­tal cre­ative agency AQUEST is putting its money where its mouth is at least thats whats ev­i­dent in the new head­quar ter it re­cently moved into in San Gio­vanni Lu­pa­toto in Verona.

In line with the agen­cys dis­tinct en­vi­ron­men­tal phi­los­o­phy, the new eco friendly struc­ture adopts a strong green ap­proach to de­sign and en­ergy man­age­ment. It has a con­trolled me­chan­i­cal ven­ti­la­tion sys­tem that fa­cil­i­tates air re­cir­cu­la­tion with­out heat dis­per­sion. Con­crete walls have given way to glass to make the most of nat­u­ral light­ing.

On the dig­i­tal front, the of­fice uses a bio­met­ric sys­tem al­lows ac­cess to the struc­ture with­out us­ing phys­i­cal keys. And to fur­ther min­i­mize en­ergy wastage, an app can switch lights on or off re­motely.

Newspapers in English

Newspapers from Singapore

© PressReader. All rights reserved.