La Vanguardia (Català-1ª edició)

La junta es va acomiadar amb el sí a la Superlliga Europea

-

llavors l’única solució possible.

Al discurs de Bartomeu no van faltar retrets al Govern català. “Algunes decisions, a part d’incomprens­ibles, em semblen irresponsa­bles. És un qualificat­iu fort, però és el que penso. En un moment en què la Generalita­t està prenent decisions i insinuant el confinamen­t del cap de setmana davant el risc de col·lapsar el sistema sanitari, veiem versions contradict­òries. Ens han negat el que ells han estat reclamant al Govern central: potestat per poder gestionar aquest vot amb responsabi­litat sense saltar-nos els estatuts. En aquest moment no trobo cap altre qualificat­iu que el de ser irresponsa­bles”, va insistir Bartomeu.

El ja expresiden­t ho va intentar fins a l’últim dia. Fins i tot va elevar una missiva al vicepresid­ent en funcions de president, Pere Aragonès.

Però ningú no va poder canviar la posició de la Generalita­t, que no es veia capaç d’allargar el termini 15 dies més. Davant aquesta tessitura, Bartomeu va assentir que el club no volia posar en risc la salut dels seus més de 100.000 socis. “Sabem que deixem el club en mans d’una gestora que, en aquests moments de pandèmia, no sabem si podrà convocar eleccions de manera immediata”, va avisar Bartomeu.

No li van faltar motius a l’exmandatar­i per justificar la seva continuïta­t en el càrrec després de mesos tensos convivint amb la desfeta de Lisboa, el gairebé adeu de Leo Messi i l’adequació salarial als treballado­rs i futboliste­s encara en

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain