La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Avui heu d’evitar situacions de risc, tot i que disposeu de protecció. És una ocasió per començar una bona operació econòmica.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

La lluna nova d’avui podria ser l’inici d’una relació molt important per a la vostra vida, ja sigui de caràcter personal o bé laboral.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

És una jornada delicada, però podríeu emprendre aviat algun afer laboral que obri perspectiv­es interessan­ts les pròximes setmanes.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

La lluna nova aconsella prudència, però també indica que potser podreu agrair aviat un esdevenime­nt molt favorable als fills o au n ésser estimat.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Moment de començar a donar impuls a qüestions que puguin ser molt beneficios­es per a la família o per a la casa, potser un canvi d’habitatge.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

És el moment de confiar en les vostres possibilit­ats d’obrir-vos horitzons gràcies a alguna activitat, i molt especialme­nt si es tracta d’un estudi.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Moment de plantejar-vos noves operacions que puguin donar guanys econòmics. Mostreu-vos receptius a les negociacio­ns.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La lluna nova d’aquest migdia al signe d’Escorpió indica la possibilit­at d’un canvi personal que obri nous horitzons en la vostra vida.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Tot i que avui amb aquesta lluna nova val més que no abordeu problemes, també és cert que gaudiu d’una gran protecció personal.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La lluna nova assenyala que podríeu tenir l’oportunita­t de forjar-vos un projecte molt interessan­t i de gran rellevànci­a les pròximes setmanes.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

La lluna nova posa en relleu les vostres grans possibilit­ats actuals per obtenir èxits i reconeixem­ents profession­als.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Seria convenient que, si encara no ho heu fet, procureu abocar-vos a una nova activitat o estudi que pugui obrir-vos horitzons de futur.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain