La Vanguardia (Català)

Movistar tindrà un canal amb continguts en exclusiva de Disney

-

Telefónica i Disney van presentar ahir un acord estratègic que es materialit­zarà en un canal, anomenat Movistar Disney, que des del pròxim 22 de desembre oferirà en exclusiva continguts de la companyia d’entretenim­ent. En la presentaci­ó ahir de l’aliança, el president de Telefónica, Luis Miguel Gilpérez, va recalcar que Movistar disposarà d’aquests continguts en exclusiva i no haurà de compartir-los amb altres operadors, en compliment amb la regulació vigent que obliga l’operadora a posar a disposició de la seva competènci­a un 50% dels seus continguts prèmium.

El president de Telefónica España va posar èmfasi que aquest acord enrobustei­x l’estratègia de l’operadora per tenir continguts de qualitat. “Quan pensem en Disney, pensem en icones entranyabl­es del passat de Disney, però Disney és molt més, és el millor productor de pel·lícules, d’elements de ficció que hi ha al món”, va dir.

Per la seva part, el conseller delegat de Disney España i Portugal, Simón Amselem, va assegurar que és la primera vegada que hi haurà tant contingut Disney en una plataforma a Espanya i que Movistar serà un dels pocs operadors al món que podrà utilitzar el segell de Disney en el seu logo. Quan se li va preguntar pel servei de streaming que la seva companyia ha anunciat que llançarà el 2018 als Estats Units, Amselem va assenyalar que no hi ha plans per presentar aquest servei a escala internacio­nal ni a Espanya.

El director del canal #0 i de continguts d’entretenim­ent de Movistar+, Fernando Jerez, va detallar que el llançament del canal serà el 22 de desembre, dia en què es projectarà en prime time Frozen ,ique el 24 de desembre hi haurà un especial dedicat a princeses, mentre que al Nadal es retrà homenatge al cinema clàssic de Disney. “Ens faltava un concepte de cinema familiar i el tenim amb majúscules amb Movistar Disney”, va afegir. A més, coincidint amb l’estrena en cinemes el 15 de desembre de Star Wars: Els últims Jedi, la plataforma oferirà gran part de la saga gràcies al canal Movistar Star Wars, que serà operatiu de l’1 al 17 d’aquell mes.

 ?? DISNEY ?? Frozen
El canal Movistar Disney s’estrenarà el 22 de desembre amb
DISNEY Frozen El canal Movistar Disney s’estrenarà el 22 de desembre amb

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain