La Vanguardia

Prioritats

-

Als catalans ens interessa el futur i el que podem tenir clar és que tant el PP com el PSOE estan per la feina i donen ple suport a la monarquia. Una vegada més, entenc la postura del PP, com a partit conservado­r que és, però el que no s’entén és que un partit presumptam­ent socialista i d’esquerres entri de ple en el joc de la continuïta­t d’una monarquia desprestig­iada i obsoleta, que es canviï un rei per un peó perquè tot continuï igual.

Ara tot són elogis per al rei que plega i per al príncep que el substituei­x, es diu que hem tingut 39 anys de pau i prosperita­t gràcies al Rei. Déu n’hi do! Però a Catalunya, què n’hem de fer? Nosaltres no hem de caure en la trampa discutint què ens interessa, si monarquia o república.

Com declara el president Mas, hem de continuar fent el nostre camí cap al 9-N i tenir-ho tot ben pensat i lligat de forma intel·ligent, per aconseguir la nostra independèn­cia. Només hem de retre dependènci­a a la demo- cràcia. Jo sóc el meu rei i no tributaré vassallatg­e a ningú. I la república catalana és la meva reina, a aquesta sí que li retré obediència i servitud. JORDI LLEAL I GIRALT Badalona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain