Mundo Deportivo (Barcelona)

El CB Santa Coloma guanya un 2n Memorial Josep Marcet que es consolida

-

El Club Bàsquet Santa Coloma ha agafat el relleu del Sant Josep com a campió del 2n Memorial Josep Marcet. Els del Barcelonès guanyaven la final del torneig davant el CB Cerdanyola al Dia per 70-74 malgrat que els verds van anar per davant del marcador fins a l’últim quart. La cita, organitzad­a per l’Associació Josep Marcet i Prat i el CB Cerdanyola al Dia, tornava a esdevenir també una fita solidària amb una recaptació provisiona­l que supera els 3.000 euros. La xifra definitiva es coneixerà més endavant, després de comptabili­tzar tots els donatius de diferents empreses i particular­s.

“Hem aconseguit l’objectiu d’unir esport i solidarita­t per segona vegada consecutiv­a, estem molt satisfets”, destaca el pare i fundador de l’Associació Josep Marcet i Prat, Joan Marcet, que avança que ja es treballa en una tercera edició: “És un torneig que ha vingut per quedar-se i per anar millorant cada any”.

L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presència d’autoritats municipals i del president de la Unió de Federacion­s Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, que va entregar a Oriol Domènech (CB Cerdanyola al Dia) el trofeu de MVP del torneig

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain