Nou Horta

Fi de curs del taller de memòria a Almàssera

-

L'alumnat del Taller de Memòria d'Almàssera celebraren a finals de juny el final del curs amb el lliurament de diplomes i un esmorzar.

Des de principis d'any unes 60 persones d'edats compreses entre els 60 i els 83 anys acudiren una vegada a la setmana al taller de Memòria que la Regidoria de Serveis Socials ha organitzat per primera vegada en el municipi per a donar solució als problemes de memòria que comencen a aparèixer en la tercera edat.

Les educadores socials Carmen Carrilero i Lola López van ser les encarregad­es de dirigir aquest taller que s'ha centrat a practicar l'estimulaci­ó cognitiva a través d'exercicis d'orientació, realitzar activitats sobre la memòria utilitzant els 5 sentits, aguditzar l'agilitat i el càlcul mental i orientar als alumnes i alumnes a l'hora d'expressar-se per a aconseguir una millor fluïdesa verbal. En l'acte de celebració de final de curs les dues professore­s i la Regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Almàssera, Carmen Tomás els van fer lliurament a cadascun dels participan­ts en el taller d'un diploma i dels treballs realitzats durant el curs enquaderna­ts i dedicats. Gràcies al bon acolliment que ha tingut el curs per part dels veïns i veïnes d'Almàssera, des de l'Ajuntament s'està treballant ja en la segona edició del mateix perquè puga començar en el mes d'octubre.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain