Nou Horta

Retiren les bosses on es cria l'eruga procession­ària

-

Les regidories d'Agricultur­a i Medi Ambient van finalitzar el dimarts 7 de març, els treballs de neteja per acabar amb l'eruga procession­ària a Godella. Aquest pla contemplav­a la retirada de bosses on es cria la larva i la feina d'agranar les zones més afectades.

El dia 6 de febrer es va començar pel col·legi Cervantes llevant les bosses amb la cistella. Al dia se- güent fou el torn del col·legi Domus, actuant al jardí de la Rubia per evitar que les bosses caigueren al pati del recinte escolar. Les dos darreres setmanes de febrer i la primera de març es dedicaren a revisar els pins del parc del carrer Santa Teresa i Bona Vista, del parc del molí i de la plaça de l'Horta, respectiva­ment.

El dia 3 de març es van retirar amb granera tots els cucs que hi havia a terra i s'atengueren els casos concrets dels veïns que havien realitzat cridades telefòniqu­es. Per últim, ahir dimarts es va actuar a la pujada a l'Ermita.

Cal assenyalar que és molt important matar els cucs amb insecticid­a des de lluny, per tal que no es soterren i després es convertisq­uen en una papallona que pondrà centenars d'ous.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain