Nou Horta

Les Falles Cervantes i Dr. Valls guanyen els premis als Ninots indultats

-

La regidora de Festes, Tatiana Prades, va lliurar el diumenge els premis als Ninots indultats de les Falles 2017 a Godella. El millor ninot va recaure sobre la Falla Cervantes, mentre que el millor ninot infantil fou el de la Falla Dr. Valls. L'acte, que es va celebrar al Centre Cultural Xicaranda i que va reunir a nombrosos fallers i falleres, també va reconèixer l'obra 'Celebrem l'art', de Javier Peris Ros i Cristian Gil Gil, com al millor cartell.

La Falla Sant Sebastià-Arquebisbe Fuero va guanyar el premi al millor llibret de Falles. Un llibret que, en paraules de Tatiana Prades, "ens porta una proposta diferent i innovadora que ha sigut valorada molt positivame­nt pel jurat". També s'entregaren els premis de la caval- cada del Ninot, celebrada el dissabte 4 pels carrers de Godella. La millor disfressa infantil fou per a 'Algodón Dulce', i la millor disfressa major per a 'Montaña Rusa', totes dues de la Falla Dr. Valls.

'Los Legos', de la Falla Cervantes, va guanyar el premi a la millor comparsa infantil, mentre que 'El Bosque', de la Falla Dr. Cabo, s'emportà el de la millor comparsa major. Per últim, la millor crítica fou la de la Falla Dr. Valls. El dissabte, després de la cavalcada, va tindre lloc la Crida des del balcó de l'Ajuntament. La regidora de Festes, Tatiana Prades, va estar acompanyad­a per les falleres majors i infantils de totes les Falles del municipi: María Parrilla i Carmen Junquero (Dr. Cabo), Rocío Damiá i Natalia Cruz (Dr. Valls), Susana Silvestre i Aitana Vázquez (San Sebastián), Belén Tortajada i Lucía Giner (Cervantes). Aquests actes donen inici a unes festes que viuran els seus dies grans a partir del dia 17 de març, quan es coneixeran els premis a les millors Falles, a les 12:00 h a l'Ajuntament. Per la vesprada, la fallera major i la fallera major infantil de la Falla San Sebastián - Susana Silvestre i Aitana Vázquez, acudiran en representa­ció de la Junta Local Fallera de Godella a l'ofrena a la Mare de Déu a València. El dissabte 18 a les 18:00 h s'oferirà l'ofrena a la Mare de Déu a Godella, que començarà des del carrer Major i acabarà a l'Ermita del Salvador. Per últim, el 19 de març a les 13:00 h es celebrarà la missa de Sant Josep a l'església Sant Bertomeu. Al finalitzar, es dispararà una Mascletà a les portes de l'Ajuntament.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain