Nou Horta

L’ajuntament es va sumar a la campanya internacio­nal #NosotrasPa­ramos

-

Dimecres 8 de març l'Ajuntament de Massamagre­ll va fer una concentrac­ió a les dotze del matí en la porta del mateix, amb motiu del Dia Internacio­nal de la Dona. Des de primera hora del dia va lluïr en la balconada una pancarta amb el lema “No a la Violència de Gènere” per a fer visible la preocupaci­ó generalitz­ada en aquest assumpte, que encara que està molt lluny d'arribar a la seua fi requereix de tot el nostre suport. Amb açò, ens hem sumat a les diferents concentrac­ions convocades amb el lema “Si nosaltres parem, el món es deté”.

Va iniciar l'acte l'alcalde de Massamagre­ll, Paco Gómez, que va voler ressaltar que no tots els ajuntament­s van voler realitzar un acte en el qual es requeria fer una concentrac­ió paralitzan­t i mobilitzan­t a gran part del personal de l'ajuntament. No obstant açò, l'Ajuntament de Massamagre­ll va voler ressaltar la importànci­a d'aquest dia, enge- gant tots els recursos que foren necessaris.

Van continuar amb els discursos les Regidores de la Corporació Sabrina León, María Moreno i Carmen Gurillo, encapçalad­es per la Regidora d'igualtat Nina Sepúlveda. També van fer lectures Adela Real, representa­nt sindical, i Araceli Munera, treballado­ra de l'ajuntament. Per a finalitzar l'acte, després de la missa, 8 dones van llegir el Pacte Municipal contra la Violència de Gènere. A més, durant tot el matí va estar disponible aquest pacte perquè totes les persones que volgueren ho signaren i s'adheriren, podent rebre un carnet acreditati­u.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain