Times of Suriname

Eerste zege Olympique Marseille

-

VOETBAL - Olympique Marseille heeft zijn eerste zege van het nieuwe seizoen binnen. De roemruchte Franse club, die aan de eerste twee duels een schamel punt overhield, versloeg vrijdagavo­nd Lorient met 2-0. Rémy Cabella opende de score na een minuut of 20 en stelde Bafetimbi Gomis ver in de tweede helft in staat de eindstand te bepalen.

Karim Rekik had bij OM een basisplaat­s en speelde de hele wedstrijd in het Stade Vélodrome, waar ruim 26.000 toeschouwe­rs zaten. Zijn ploeg nestelde zich door de winst in de middenmoot van Ligue 1. Lorient leed de derde nederlaag op rij en vreest nu al degradatie­voetbal.

(De Telegraaf) ZAALVOETBA­L - Silent heeft in de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond Giants ingeblikt. Silent stond bij de rust met 3-0 voor en won uiteindeli­jk met 9-1. De winnaar heeft nu achttien punten uit tien duels en staat op de vijfde plaats. De verliezer blijft steken op de laatste plaats met vier punten uit