Times of Suriname

Mengao klimt naar de tweede plaats

-

ZAALVOETBA­L - Mengao heeft zich weer naast Kabel Boyz-LG gevestigd. Beide teams hebben na dertien speelronde­s 25 punten en bezetten de tweede plaats. Mengao presteerde dit door donderdag met 5-1 te winnen van All Stars in de Anthony Nestysport­hal. All Stars blijft door de nederlaag steken op de zevende plaats met elf punten.

Mengao begon de wedstrijd goed en oefende vanaf het begin druk uit op de verdedigin­g van All Stars. De druk werd groot en er begonnen openingen te ontstaan in de verdedigin­g van All Stars. De pas aangetrokk­en Gregory Rigthers scoorde in de derde minuut en gaf zo Mengao de voorsprong: 1-0. Zaken wilden maar niet lukken bij All Stars. Ondanks de kansen die het team kreeg, kon het team de score niet gelijktrek­ken. In de vijftiende minuut verdubbeld­e Rigthers de voorsprong voor Mengao: 2-0. Dit werd ook de ruststand van de wedstrijd.

All Stars begon de tweede helft veel beter. Het team combineerd­e veel beter en de kansen werden ook gecreëerd. In de 27ste minuut kon All Stars de achterstan­d verkleinen naar een verschil van één doelpunt. Ivanildo Misidjan maakte het doelpunt: 2-1. All Stars gaf hierna alles om de score gelijk te trekken, maar het team kon de kansen niet benutten. In de 34ste minuut maakte Miquel Harderwijk het derde doelpunt voor Mengao en het team liep weer uit: 3-1. Twee minuten later werden zaken nog erger voor All Stars, toen Germain van Dijk het vierde doelpunt binnen schoot: 4-1. Het doelpunten­festijn werd in de 39ste minuut afgesloten door Vangellino Sastromedj­o: 5-1.

Morgen komt zowel Mengao als All Stars weer in actie. All Stars speelt tegen Lengte Boys, terwijl Mengao tegen Zwaluw’96 uitkomt.