Kis­met in top­per te­gen For­ca 16

Times of Suriname - - SPORT -

ZAALVOETBAL – Kis­met neemt het mor­gen op te­gen For­ca 16 in de top­per van de twee­de­klas­se­com­pe­ti­tie van de Su­ri­naam­se Zaal­voet­bal­bond. Kis­met staat op de twee­de plaats met 35 pun­ten uit ze­ven­tien wed­strij­den, ter­wijl For­ca 16 de der­de plaats be­zet met 30 pun­ten.

Bei­de staan er goed voor om de fi­na­le­ron­de te ha­len, maar de laat­ste vier wed­strij­den moe­ten dan wel ge­won­nen wor­den. De teams in de top vier, na de al­ge­me­ne ron­de, zul­len zich plaat­sen voor de fi­na­le­ron­de, waar­in ge­stre­den zal wor­den om het kam­pi­oen­schap.

Kis­met heeft zijn voor­gaan­de drie wed­strij­den ge­won­nen en is in goe­de vorm. De laat­ste ne­der­laag kwam te­gen kop­lo­per All Stars, dat Kis­met ver­ne­der­de met 15-1. Kis­met heeft tot nu toe vijf ne­der­la­gen ge­le­den en wist twaalf keer te win­nen. For­ca 16 heeft ook vijf ne­der­la­gen ge­le­den, maar het speel­de ook drie keer ge­lijk en wist ne­gen keer te win­nen. For­ca 16 heeft van zijn laat­ste vier wed­strij­den twee ge­won­nen en speel­de twee keer ge­lijk. De laat­ste ne­der­laag werd ge­le­den te­gen Pen­ta­gon 2, dat met 5-3 wist te win­nen. In de eer­ste ron­de wist Kis­met met 5-3 te win­nen van For­ca 16 en in de twee­de ron­de won For­ca 16 met 7-2.

Pen­ta­gon 2 en Blend ko­men don­der­dag in de twee­de klas­se te­gen el­kaar uit.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.