Ha­ï­ti pro­lon­geert U-17-kam­pi­oen­schap CFU

Times of Suriname - - SPORT -

VOET­BAL – Ha­ï­ti heeft het Men’s U-17-kam­pi­oen­schap van de Ca­rib­bean Foot­ball Union (CFU) ge­pro­lon­geerd. In het Ato Bol­don Sta­di­um op Tri­nidad and To­ba­go werd Cu­ba ver­sla­gen met 5-0. Ja­mai­ca ein­digt op de der­de plaats en Cu­ra­çao werd vier­de. Su­ri­na­me ein­dig­de op de vijf­de plaats.

Ha­ï­ti was heer en mees­ter en won in de fi­na­le van Cu­ba met 5-0. De doel­pun­ten wer­den ge­scoord door Stee­ve Moon­des­tin, Stee­ve Sel­so Saint-Duc , Jean Dan­ley, Loui­d­on Cas­sues en Nael Ely­see. Cu­ba ein­digt op de twee­de plaats. Het team won in de groeps­fa­se met 2-1 van Su­ri­na­me. Ja­mai­ca be­mach­tig­de de der­de plaats met een 3-0-over­win­ning op Cu­ra­çao. Nic­que Da­ley (2x) en Rae­win Se­ni­or scoor­den voor Ja­mai­ca. Cu­ra­çao, dat in groeps­fa­se met 3-1 van Su­ri­na­me won, werd vier­de.

Cu­ra­çao ont­ving ver­der het Fair Play-tro­fee. Al­le an­de­re awards gin­gen naar Ha­ï­ti. Re­don­dio Al­li­an­ce werd de bes­te doel­man en Sel­so Saint-Duc won de gou­den schoen en werd ook uit­ge­roe­pen tot most va­lu­a­ble play­er. Hij scoor­de in to­taal twaalf doel­pun­ten. Ar­che­ro Hoe­ver van Su­ri­na­me kwam op ze­ven doel­pun­ten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.