Times of Suriname

Keane niet onder de indruk van Arsenal

-

VOETBAL - Arsenal won woensdagav­ond met 2-0 van FC Basel in de Champions League door twee doelpunten van Theo Walcott. Daarmee gaf de ploeg van manager Arsène Wenger een goed vervolg aan de sterke competitie­start. Roy Keane, oud-speler van Manchester United, is niet onder de indruk van the Gunners en Walcott. Hij vindt het nog te vroeg in het seizoen om te oordelen en is benieuwd waar Arsenal over een paar maanden staat.

Arsenal verloor dit seizoen alleen nog maar van Liverpool. In de Champions League pakte de ploeg van Wenger een punt tegen Paris SaintGerma­in, terwijl Chelsea met 3-0 opzij werd gezet. Walcott heeft het al weken op zijn heupen. “Hij lijkt wel een andere speler, hij is niet te stoppen”, zei Lee Dixon, oud-speler van Arsenal. Keane heeft een andere mening. “Luister, hij heeft een goede week gehad. Maar hij moet dit nog maar eens zeven, acht of negen maanden zien vol te houden”, zei Keane woensdagav­ond als analist van ITV. “Als de echte wedstrijde­n eraan komen. Arsenal heeft goed gespeeld. Ze hadden makkelijk zeven, acht of negen keer kunnen scoren.”

“In de komende maanden komen de zware wedstrijde­n eraan, met koude avonden. Dan heeft de helft van de spelers van Arsenal weer handschoen­en aan. Beoordeel ze nog maar eens over een paar maanden, als de grote wedstrijde­n geweest zijn”, aldus Keane.

(VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname