Bar­ka wint groots

Times of Suriname - - SPORT -

ZAALVOETBAL - Bar­ka heeft bij de voort­zet­ting van de der­de­klas­se­com­pe­ti­tie van de Su­ri­naam­se Zaal­voet­bal­bond een gro­te over­win­ning ge­boekt op Pen­ta­gon 3. Pen­ta­gon 3 ging met 14-6 ten on­der. De win­naar heeft nu 28 pun­ten uit acht­tien wed­strij­den en staat op de vier­de plaats, ter­wijl de ver­lie­zer op de der­de plaats staat met een punt meer.

Bar­ka moest win­nen om de vier­de plaats te be­hou­den, om­dat ook Djo­go 2000, MV&V Uni­ted en Zwa­luw’96 2 nog in de ra­ce zijn voor een plaats in de fi­na­le­ron­de, waar­in de bes­te vier teams van de al­ge­me­ne ron­de zul­len strij­den om het kam­pi­oen­schap. Bar­ka heeft zo­doen­de een ein­de ge­bracht aan een slech­te reeks. Uit de voor­gaan­de vier wed­strij­den haal­de het team maar een punt bin­nen, waar­door zijn plaats in de top vier in ge­vaar kwam. Maar door de­ze over­win­ning kan het team mo­men­teel op­ge­lucht adem­ha­len. Som­mi­ge teams moe­ten nog drie wed­strij­den af­wer­ken, ter­wijl an­de­re nog drie wed­strij­den te­goed heb­ben in de al­ge­me­ne ron­de.

In de an­de­re der­de­klas­se­wed­strijd wist Styx MN Car Cen­ter van MV&V Uni­ted te win­nen met 6-4. De win­naar heeft 37 pun­ten uit ne­gen­tien wed­strij­den en staat op de twee­de plaats, ter­wijl de ver­lie­zer op de zes­de plaats staat met 25 pun­ten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.