Na­dal uit­ge­scha­keld in Shang­hai

Times of Suriname - - SPORT -

TEN­NIS – Ra­fael Na­dal ken­de een min­der suc­ces­vol op­tre­den gis­te­ren op het Mas­ters­toer­nooi in Shang­hai. De als vier­de ge­plaatste Span­jaard moest in de twee­de ron­de zijn meer­de­re er­ken­nen in de Ser­vi­ër Vik­tor Troic­ki. Het werd 6-3 en 7-6 (3). Vo­ri­ge week werd Na­dal in Pe­king al re­la­tief vroeg uit­ge­scha­keld. Toen was de kwart­fi­na­le het eind­sta­ti­on van de voor­ma­li­ge num­mer één van de we­reld. De Bul­gaar Gri­gor Di­mi­trov was toen ver­ant­woor­de­lijk voor de uit­scha­ke­ling van de hui­di­ge num­mer vier van de we­reld, die nog al­tijd niet he­le­maal de ou­de is na een hard­nek­ki­ge bles­su­re die hij op­liep op Ro­land Gar­ros. An­dy Mur­ray heeft gis­te­ren een­vou­dig de der­de ron­de van het Mas­ters­toer­nooi in Shang­hai be­reikt. Mur­ray re­ken­de in twee sets af met Ste­ve Jo­hn­son uit de Ver­e­nig­de Sta­ten. Het werd 6-3 en 6-2 voor de als twee­de ge­plaatste Schot. In zo­wel de eer­ste als twee­de set plaatste de 29-ja­ri­ge Mur­ray een vroe­ge break en gaf hij zijn op­po­nent ver­vol­gens geen kans om dich­ter­bij te ko­men.

Mur­ray, die in de eer­ste ron­de in Shang­hai een bye had, neemt het in de vol­gen­de ron­de op te­gen de als der­tien­de ge­plaatste Lu­cas Pouil­le. De Frans­man was in de twee­de ron­de te sterk voor Ni­co­las Al­ma­gro: 6-4 en 7-6 (10).

(NS)

Ra­fael Na­dal ken­de gis­te­ren een min­der suc­ces­vol op­tre­den op het Mas­ters­toer­nooi in Shang­hai. Hij moest in de twee­de ron­de zijn meer­de­re er­ken­nen in de Ser­vi­ër Vik­tor Troic­ki. (Fo­to: Xin­hua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.