Ka­bel Boyz-LG neemt twee­de plaats over

Times of Suriname - - SPORT -

ZAALVOETBAL – Ka­bel Boyz-LG heeft de twee­de po­si­tie van hoofd­klas­se­com­pe­ti­tie van de Su­ri­naam­se Zaal­voet­bal­bond over­ge­no­men. Het team won zon­dag in de Antho­ny Ne­sty­sport­hal met rui­me cij­fers van Pen­ta­gon: 11-0.

In de eer­ste helft heeft Pen­ta­gon te­gen­stand ge­bo­den, maar kon de kan­sen die het kreeg niet om­zet­ten in doel­pun­ten. Dit werd het team fa­taal in de vier­de mi­nuut toen de Bra­zi­li­aan Jo­se da Sil­va de sco­re open­de voor Ka­bel Boyz-LG: 1-0. Hier­na hield Pen­ta­gon stand en Ka­bel Boyz-LG kreeg het moei­lijk om langs de ver­de­di­ging van Pen­ta­gon te ko­men. Pas in de laat­ste vier mi­nu­ten van de eer­ste helft kreeg Ka­bel Boyz-LG veel ruim­te en het team be­nut­te de kan­sen. Ike Adams maak­te het twee­de doel­punt, waar­na Alfre­do Fin­kie tref­ze­ker was: 3-0. In de twin­tig­ste mi­nuut was het Da Sil­va die de rust­stand be­paal­de op 4-0.

In de twee­de helft scoor­de Ka­bel Boyz-LG er­op los. Het team vond maar liefs ze­ven keer het net. Adams nam van de ze­ven doel­pun­ten drie voor zijn re­ke­ning. Fin­kie, Ke­vin Monsan­to, Jur­men Val­lei en Va­le­rio Wee­wee maak­ten de ove­ri­ge doel­pun­ten in de twee­de helft.

Ka­bel Boyz-LG heeft net als Men­gao 37 pun­ten, maar Men­gao zakt wel een plaats en is nu num­mer drie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.