Times of Suriname

Kroos beste middenveld­er ter wereld

-

VOETBAL - Toni Kroos heeft bij Real Madrid een nieuw contract tot medio 2022 onderteken­d. Levende legende Lothar Matthäus noemt Kroos de beste middenveld­er van de wereld en hij haalt tevens uit naar Bayern München, dat een vertrek van Kroos goedkeurde. “Ik vind Kroos op dit moment de beste middenveld­er ter wereld”, begint Matthäus in gesprek met Sport Bild. “Ik zie niemand die op hetzelfde niveau presteert. Hij is ook de baas bij de nationale ploeg van Duitsland. Als ik een zwakte moet opnoemen, dan is het zijn scorend vermogen.” “Bayern zal het nooit toegeven, maar ik denk dat ze er intern wel van balen dat hij is vertrokken. Ze hadden hem in 2014 nooit moeten laten gaat. Hij had een topsalaris moeten krijgen, net zoals Thomas Müller, Phillip Lahm en Manuel Neuer. Ik snap echt niet waarom er geen overstemmi­ng is bereikt.” (VZ)

 ??  ?? Toni Kroos is volgens de Duitse legende Lothar Matthäus momenteel de beste middenveld­er ter wereld. (Foto: Voetbalzon­e)
Toni Kroos is volgens de Duitse legende Lothar Matthäus momenteel de beste middenveld­er ter wereld. (Foto: Voetbalzon­e)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname