Ci­ty heeft geen moei­te met West Brom­wich

Times of Suriname - - SPORT -

VOET­BAL - Man­ches­ter Ci­ty heeft een rus­ti­ge na­mid­dag be­leefd op het veld van West Brom­wich. Ag­üe­ro en Gün­do­gan scoor­den elk twee keer. De Bruy­ne viel in en le­ver­de een as­sist af. Door die over­win­ning is Ci­ty op­nieuw lei­der in de Pre­mier Le­a­gue. Kom­pa­ny bleef de he­le wed­strijd op de bank, bij de thuis­ploeg werd Chad­li in de slot­fa­se ge­wis­seld.

Man­ches­ter Ci­ty be­gon met Ke­vin De Bruy­ne en Vin­cent Kom­pa­ny op de bank. Bij de thuis­ploeg stond Na­cer Chad­li wel aan de af­trap. De Ro­de Dui­vel te­ken­de voor de eer­ste kans van de wed­strijd, maar zijn schot mis­te nauw­keu­rig­heid. Daar­na liet West Brom­wich de bal aan de be­zoe­kers. Ag­üe­ro werd in de 18e mi­nuut per­fect ge­lan­ceerd door Gün­do­gan en prik­te de bal te­gen het net. Even voor het half­uur ver­dub­bel­de de Ar­gen­tijn de sco­re met een loei­hard schot van bui­ten het straf­schop­ge­bied.

In de twee­de helft kwam de thuis­ploeg be­ter in de wed­strijd, waar­door het een aan­ge­naam kijk­stuk werd. Voor­al in­val­ler Le­ko bleek erg ij­ve­rig, maar doel­pun­ten ble­ven uit.

Aan de over­kant kwam een af­ge­we­ken schot van Ag­üe­ro bij Gün­do­gan te­recht, die een­vou­dig bin­nen­tik­te.

In de slot­fa­se werd die­zelf­de Gün­do­gan op zijn wen­ken be­diend door De Bruy­ne, die even voor­bij het uur was in­ge­val­len. De Duit­ser leg­de met zijn twee­de doel­punt van de mid­dag de 0-4-eind­stand vast. Door die over­win­ning is Man­ches­ter Ci­ty, dat al zes wed­strij­den niet meer ge­won­nen had, op­nieuw lei­der in de Pre­mier Le­a­gue. (NS)

Do­mi­ni­ka Ci­bulko­va heeft de WTA Fi­nals, het toer­nooi van haar le­ven, ge­won­nen. De Slo­waak­se re­ken­de in een hoog­staan­de fi­na­le ver­ras­send af met An­ge­li­que Ker­ber. (Foto: De Te­le­graaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.