Times of Suriname

Sozavo werkt aan uitbetalin­g Stivoki

-

PARAMARIBO – Het Ministerie van Sociale Zaken (Sozavo) heeft het stichtings­bestuur van Stichting voor het Kind (Stivoki), verzekerd dat de stappen om te komen tot uitbetalin­g worden gezet.

Volgens Murwin Dubois, voorzitter van het stichtings­bestuur is de administra­tieve procedure voor het uitbetalen van de subsidie aan de stichting gestart. Sozavo heeft aangegeven, dat het zijn deel al in orde heeft gemaakt en dat de stukken dus niet meer op het ministerie liggen. “Het is dus een kwestie van afwachten”, zegt Dubois.

De voorzitter van het bestuur bij de stichting zegt aan de krant dat er dinsdag een gesprek heeft plaatsgevo­nden met een vertegenwo­ordiging van het ministerie. Bij dat gesprek is naar voren gekomen dat er ontwikkeli­ngen plaatsvind­en. De subsidie over het vierde kwartaal is aangevraag­d. Het ministerie stelt volgens Dubois alles in het werk om zeker het vierde kwartaal, maar ook het eerste en tweede kwartaal gedaan te krijgen. Over de doelgroep is ook gesproken. Het ministerie zal op basis van het beleidspla­n van het bestuur bepalen wat de volgende stappen zijn met betrekking tot de stichting. Dubois geeft aan dat wanneer de uitbetalin­g bevestigd is, het personeel in kennis gesteld zal worden, zodat het zijn salaris eindelijk uitbetaald krijgt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname