Djoko­vic naar kwart­fi­na­les Pa­rijs

Times of Suriname - - SPORT -

VOET­BAL - No­vak Djoko­vic heeft zich gis­te­ren ge­plaatst voor de kwart­fi­na­les van het Mas­ters­toer­nooi van Pa­rijs. De num­mer één van de we­reld ver­sloeg Gri­gor Di­mi­trov in drie sets (4-6, 6-2 en 6-3). In de eerste set kwam Djoko­vic niet in zijn spel, waar­door de Bul­gaar met 6-4 de sterk­ste was. Ver­vol­gens be­gon het te da­gen bij de Ser­vi­ër. Hij liep uit naar een 3-1 voor­sprong, maar gleed daar­na le­lijk on­der­uit en bles­seer­de zijn knie. Na een be­han­de­ling leek Djoko­vic geen last meer te heb­ben. Met een twee­de break pak­te hij de twee­de set, waar­na hij in de der­de set niet meer in de pro­ble­men kwam. In de kwar­ti­na­les in Pa­rijs treft Djoko­vic Ma­rin Ci­lic. De Kro­aat ver­sloeg eer­der op don­der­dag de Belg Da­vid Gof­fin. Dat le­ver­de Ci­lic, be­hal­ve de kwart­fi­na­le­plek in Pa­rijs, ook een tic­ket op voor de ATP World Tour Fi­nals van la­ter de­ze maand in Lon­den. Er is nu nog één plek voor de Fi­nals te ver­ge­ven. Eer­der ver­ze­ker­den No­vak Djoko­vic, An­dy Mur­ray, Stan Wa­wrin­ka, Mi­los Ra­o­nic, Kei Nis­hi­ko­ri en Ga­ël Mon­fils zich van deel­na­me aan het ein­de­jaars­toer­nooi voor de bes­te acht spe­lers van het jaar. Ra­fael Na­dal ont­breekt door een bles­su­re.

Djoko­vic moet pres­te­ren in Pa­rijs en Lon­den om te voor­ko­men dat hij de num­mer één-po­si­tie kwijt­raakt. An­dy Mur­ray kwam in de laat­ste we­ken steeds dich­ter­bij. (NS)

No­vak Djoko­vic heeft zich gis­te­ren ge­plaatst voor de kwart­fi­na­les van het Mas­ters­toer­nooi van Pa­rijs. De num­mer één van de we­reld ver­sloeg Gri­gor Di­mi­trov in drie sets. (Foto: Nus­port)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.