Touré biedt ver­ont­schul­di­gin­gen aan

Times of Suriname - - SPORT -

VOET­BAL - Yaya Touré heeft zijn ver­ont­schul­di­gin­gen aan­ge­bo­den aan Man­ches­ter Ci­ty en ma­na­ger Jo­sep Gu­ar­di­o­la. De kracht­voet­bal­ler van the Ci­ti­zens kreeg het, me­de door ste­vi­ge uit­spra­ken van zaak­waar­ne­mer Di­mi­tri Se­luk, aan de stok met de trai­ner. Gu­ar­di­o­la kon­dig­de aan Touré niet meer op te stel­len voor­dat er ex­cu­ses zou­den ko­men. Touré kiest nu ei­e­ren voor zijn geld en wil de strijd­bijl be­gra­ven.

“Ik bied mijn ex­cu­ses aan, na­mens mij­zelf en mijn zaak­waar­ne­mers”, schrijft Touré in een sta­te­ment op zijn ei­gen web­si­te. “Ik zeg sor­ry te­gen de club­lei­ding en ie­der­een bij de club voor de mis­ver­stan­den uit het ver­le­den. De uit­spra­ken ver­te­gen­woor­di­gen niet mijn op­vat­tin­gen over de club en de men­sen die er wer­ken. Ik heb al­leen maar res­pect voor Man­ches­ter Ci­ty en ik wens de club het al­ler­bes­te. Ik ben ex­treem trots om deel uit te mo­gen ma­ken van de club­his­to­rie en ik wil de club ver­der hel­pen.” (VZ)

Yaya Touré heeft zijn ver­ont­schul­di­gin­gen aan­ge­bo­den aan Man­ches­ter Ci­ty en ma­na­ger Jo­sep Gu­ar­di­o­la. (Foto: Voet­bal­zo­ne)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.